Μια ιστορία τριών αιώνων, με φόντο φίνα αρώματα και σπάνιες γεύσεις.
Ένας σπουδαίος εμπνευστής, ο Richard Hennesy και ένα μεγάλο όνομα που σε όλο τον κόσμο συνδέεται με την απόλαυση εξαιρετικών στιγμών. Το Hennessy, ως πραγματικός κοσμοπολίτης, ζει, αναπνέει και εξελίσσεται μέσα από τις ωραίες στιγμές της ζωής, προσθέτοντας τη δική του αυθεντική αξία.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συγκαταλέγεται στις σαράντα κορυφαίες μάρκες σε όλο τον κόσμο και είναι η τρίτη σε αξία μάρκα αλκοολούχων ποτών.

Η γεύση του προσδίδει μοναδικό στιλ.

Η απόλαυσή του ξεπερνά προκαταλήψεις και στερεότυπα.
Ποτήρι τουλίπα, αλλά και κοκτέιλ. Πολυτελές εστιατόρια, αλλά και μπαρ. Για παρέα φίλων αλλά και εφευρετικό φλερτ. Το Hennesy δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Είναι μοναδικό γιατί έχει τον τρόπο του, ξέρει να στέκεται στο ύψος όλων των περιστάσεων και να τις απογειώνει.

Hennesy Paradis Extra
Ένα από τα καλύτερα κονιάκ του Οίκου Hennessy, που περιέχει πάνω από 200 αποστάγματα, κυρίως από τις περιοχές Grande & Petite Champagne.

Το παλαιότερο απόσταγμα είναι από το 1890.

Η μοναδική απαλή αίσθησή του προέρχεται από παλαίωση σε ήδη χρησιμοποιημένα μία φορά δρύινα βαρέλια από την περιοχή Limousin της Γαλλίας. Τα βαρέλια αυτά έχουν ήδη δώσει τις περισσότερες ταινίες τους και έτσι επιτρέπουν στα αποστάγματα να ωριμάσουν και να αναδείξουν τα αρώματά τους, χωρίς να το επισκιάζουν έντονες νότες ξύλου.

 

 

 

primi sui motori con e-max

Επιλέξτε γλώσσα: