Μια ιστορία τριών αιώνων, με φόντο φίνα αρώματα και σπάνιες γεύσεις.
Ένας σπουδαίος εμπνευστής, ο Richard Hennesy και ένα μεγάλο όνομα που σε όλο τον κόσμο συνδέεται με την απόλαυση εξαιρετικών στιγμών. Το Hennessy, ως πραγματικός κοσμοπολίτης, ζει, αναπνέει και εξελίσσεται μέσα από τις ωραίες στιγμές της ζωής, προσθέτοντας τη δική του αυθεντική αξία.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συγκαταλέγεται στις σαράντα κορυφαίες μάρκες σε όλο τον κόσμο και είναι η τρίτη σε αξία μάρκα αλκοολούχων ποτών.

Η γεύση του προσδίδει μοναδικό στιλ.

Η απόλαυσή του ξεπερνά προκαταλήψεις και στερεότυπα. Ποτήρι τουλίπα, αλλά και κοκτέιλ. Πολυτελές εστιατόρια, αλλά και μπαρ. Για παρέα φίλων αλλά και εφευρετικό φλερτ. Το Hennesy δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Είναι μοναδικό γιατί έχει τον τρόπο του, ξέρει να στέκεται στο ύψος όλων των περιστάσεων και να τις απογειώνει.

Hennessy X.O.
Σπάνια αποστάγματα έχουν παλαιώσει για αρκετές δεκαετίες (το παλαιότερο είναι 40 ετών) στα κελάρια του Hennessy, πριν συνδυαστούν σε μια μοναδική δημιουργία γεύσης και αισθητικής, τα X.O. Η ιστορία του ξεκίνησε το 1870, όταν ο Maurice Hennessy παρουσίασε το Χ.Ο. που προοριζόταν αποκλειστικά για την οικογένεια και τους φίλους του.
Η επιτυχία του ήταν τόσο μεγάλη, που γρήγορα αποφάσισε να το διαθέσει στην αγορά. Από τότε έως σήμερα, η γεύση του παραμένει σταθερή χάρη στις 7 γενιές Master Blenders, που εργάζονται στον Οίκο Hennessy και κατέχουν τέλεια την τέχνη του blending. Νότες από κακάο, καφέ και ξηρά φρούτα διακρίνονται στην πλούσια γεύση του.


 

 

 

primi sui motori con e-max

Επιλέξτε γλώσσα: