Μια ιστορία τριών αιώνων, με φόντο φίνα αρώματα και σπάνιες γεύσεις.
Ένας σπουδαίος εμπνευστής, ο Richard Hennesy και ένα μεγάλο όνομα που σε όλο τον κόσμο συνδέεται με την απόλαυση εξαιρετικών στιγμών. Το Hennessy, ως πραγματικός κοσμοπολίτης, ζει, αναπνέει και εξελίσσεται μέσα από τις ωραίες στιγμές της ζωής, προσθέτοντας τη δική του αυθεντική αξία.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συγκαταλέγεται στις σαράντα κορυφαίες μάρκες σε όλο τον κόσμο και είναι η τρίτη σε αξία μάρκα αλκοολούχων ποτών.

Η γεύση του προσδίδει μοναδικό στιλ.

Η απόλαυσή του ξεπερνά προκαταλήψεις και στερεότυπα. Ποτήρι τουλίπα, αλλά και κοκτέιλ. Πολυτελές εστιατόρια, αλλά και μπαρ. Για παρέα φίλων αλλά και εφευρετικό φλερτ. Το Hennesy δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Είναι μοναδικό γιατί έχει τον τρόπο του, ξέρει να στέκεται στο ύψος όλων των περιστάσεων και να τις απογειώνει.

Ηennessy V.S.
Το Hennessy V.S. ''Very Special'' αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο του κονιάκ παγκοσμίως. Αποτελείται από 40 αποστάγματα, που προέρχονται από τις παλαιότερες περιοχές του Κονιάκ και χάρη στη μοναδική τέχνη των Master Blender του Hennessy, παραμένει ίδιο από το 1865, χρονιά κατά την οποία δημιουργήθηκε από τον Maurice Hennessy.

Τα αρώματα του διακρίνονται από τόνους δρυός, διακριτικές νότες φουντουκιού, τη γλυκύτητα κόκκινων φρούτων και μια υποψία βανίλιας που ολοκληρώνει την εμπειρία. 

 

primi sui motori con e-max

Επιλέξτε γλώσσα: