Μια οικογενειακή παράδοση που χάνεται στα μέσα του περασμένου αιώνα, αποτέλεσε τη μοναδική συνταγή που δημιούργησε το γνωστό Oύζο Χίου Τέττερης.

Το Ούζο Χίου Τέττερης παράγεται από  τα  μέσα  του περασμένου  αιώνα. Πρώτος το απέσταξε ο Στυλιανός Τέττερης το 1846, αρχικά ως προϊόν για οικιακή χρήση. Σύντομα όμως με το μεράκι και το πάθος του να παράγει το καλύτερο απόσταγμα γλυκάνισου κατάφερε να κάνει το Ούζο του γνωστό σε όλη τη Χίο.

Από το 1912 που ιδρύεται και επίσημα η Ποτοποιία Τέττερης και μέχρι σήμερα συνεχίζεται ασταμάτητα η παραγωγή του Ούζου Τέττερης, ενός από τα καλύτερα αποστάγματα γλυκάνισου με τη μοναδική πλούσια γεύση.

Με γεμάτη και ισορροπημένη γεύση & απαλό άρωμα, το προϊόν αντανακλά την παράδοση και ιστορία 100 χρόνων της Ποτοποιίας ΤΕΤΤΕΡΗΣ.

Είναι το αυθεντικό ούζο της Χίου με τη σπάνια γεύση…ιδανικό για όσους αγαπούν τις παραδοσιακές γεύσεις!

 

 

primi sui motori con e-max

Επιλέξτε γλώσσα: