Το "ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ" γνωστό στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας παράγεται στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού της Νέας Αγχιάλου, ενός από τους παλαιότερους συνεταιρισμούς της χώρας, ο οποίος ιδρύθηκε το 1918 και έκτοτε λειτουργεί συνεχώς.

Το "ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ" είναι αποτέλεσμα πολλαπλής απόσταξης στεμφύλων που προέρχονται από εκλεκτές ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλικής γης. Όλη η διαδικασία της απόσταξης και εμφιάλωσης γίνεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, με τη χρήση των καλύτερων υλικών αλλά και των παραδοσιακών συνταγών της περιοχής που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του η έντονη γεύση και το πλούσιο άρωμά του.

 

 

primi sui motori con e-max

Επιλέξτε γλώσσα: